OFERTA D'ACTIVITATS

Pilates

Pilates

Creada per Joseph Pilates i descrita segons ell com “La ciència i l’art del desenvolupament coordinat de la ment, el cos i l’esperit, a través de moviments naturals sota l’estricte control de la voluntat”. És un sistema de condicionament físic molt complert on es treballa el cos com un tot, des de la musculatura més profunda.

Cycling

Cycling

Es realitza a una sala amb bicicletes estàtiques especialment dissenyades per a aquesta activitat. El tècnic dirigeix la sessió, variant les intensitats de pedaleig i les resistències de la bicicleta. L’activitat desenvolupa bàsicament la resistència aeròbica i molt ocasionalment la resistència anaeròbica, amb una incidència especial a nivell muscular de tot el tren inferior, i amb un baix impacte articular.

Gym Suau

Gym Suau

L’activitat es basa en el desenvolupament de la força, a través d’exercicis de fàcil execució per la millorar del to muscular . També es treballa la mobilitat articular i la coordinació. Es treballa amb suport musical i amb material divers.

Ioga

Ioga

Postures de Hatha Yoga que provoquen un equilibri en el to muscular i en el sistema nerviós. Respiracions que milloren la oxigenació cel·lular. Relaxacions i meditacions que regulen les emocions i ajuden al coneixement de la pròpia persona.

Funcional Junior

Funcional Junior

Activitat funcional on desenvolupa la força, la resistència, la capacitat aeròbica i la coordinació treballant els moviments fonamentals del cos humà, i buscant la diversió.

Zumba

Zumba

Activitat on es realitzen coreografies senzilles coordinant els moviments del tren inferior i superior. Té un suport musical bàsic basat en músiques de diferents estils amb un fort component rítmic. Les coreografies principalment tenen ritmes llatinoamericans com la salsa, el merengue, la cúmbia, el reggaetón i la samba.

Tonificació

Tonificació

Consisteix en un treball d’enfortiment muscular en què s’utilitza tota mena de material com manuelles, pilotes de fitball, etc. Treballaràs tot el cos de manera funcional i aconseguiràs enfortir la musculatura, estilitzar la figura i millorar la postura corporal.

Cardiobox

Cardiobox

Sessions on es treballa per la millora del sistema cardiovascular amb treballs aeròbics. La proposta dexercicis es molt variada, es treballa amb suport musical i fan servir principalment moviments del teu propi cos.